Fantastisk slott til leie i Frankrike | bryllup Frankrike

Welcome all Norwegians!!

Back in 2008 we had the pleasure of arranging a wedding for a Norwegian couple called Astrid and Ivar from Trondheim Norway. They wrote what they thought about the chateau in Norwegian, lets hope its good!!!……..

Vi giftet oss på dette slottet i Frankrike og det var en fantastisk opplevelse. Familie og venner var samlet i en uke før vi avsluttet oppholdet med bryllup. Edward som eier slottet hjalp oss med alt det praktiske som kaker og utsyr til den store dagen. I tillegg fikset han vin- og cremantsmaking i for oss i gåavstand fra slottet.

Vi følte vi tok en sjanse da vi leide dette stedet etter bare å ha sett det på internett, men vi kunne ikke ha vært mer fornøyde med resultatet.

Dette er et perfekt sted for en ferie sammen med venner eller storfamilien. Bassenget er supert for både store og små og det var helt nydelig å sitte å nyte de varme kveldene i hagen. Det er det ultimate sted for å slappe av. Og hvis det skulle bli for rolig er Bordeaux bare en halvtime unna. Det er viktig å disponere bil hvis man drar hit, ellers kommer man seg nok verken fra eller til slottet.

Dersom noen skulle ønske å gifte seg her og synes det er litt lite med femten rom til alle gjestene, finnes det rimelige alternativer for gjester i nærheten.

Vi håper vi får muligheten til å reise tilbake. Det er et ubeskrivelig bra sted:-)

Astrid & Ivar

Norway

This entry was posted in Clients before 2010 and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>